24 timers vakttelefon 815 333 43

Vi søker distriktsansvarlig i Oslo

Windsor søker distriktsansvarlig for Oslo og omegn i nyopprettet stilling. Er du en sulten og nysgjerrig relasjonsbygger? En som er dyktig til å knytte nye kontakter og som lykkes innen salg? Ønsker du å være med å bygge Oslo-kontoret vårt? Ja, da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi er på jakt etter en nøkkelperson som har god erfaring med teknisk salg, og som elsker å signere nye avtaler. Har du allerede et godt og bredt nettverk av kontakter, vil det ha en stor fordel hos oss. Det er også viktig at du ønsker å være med å bygge Windsor ytterligere opp i regionen.

Windsor er i dag representert på 16 steder fordelt over hele Norge - Enten ved egne distriktskontor, eller gjennom vårt selvstendige forhandlernett. Vi er rundt 80 ansatte i Windsor og omsetter for cirka 170 mill.

Med 60 års erfaring i portbransjen, er vi et av Norges eldste og mest tradisjonsbærende portfirma. Vi jobber hardt for å styrke vår posisjon i markedet. Og søker nå en kandidat som ønsker å bli med på denne reisen.

En av dine viktigste oppgaver blir å sørge for at Windsor er et foretrukket alternativ ved prosjektering og anbudsforespørsler. Som distriktsansvarlig er den viktigste oppgaven å snuse opp planlagte prosjekter, og posisjonere deg overfor arkitekter, entreprenører, utbyggere og eiendomsselskaper. I tillegg er det sentralt at du er på befaringer og kan ta mål som siden benyttes i tilbudsskriving.

Arbeids- og ansvarsoppgaver:

·       Tilbuds- og anbudsskriving

·       Kundekontakt og -oppfølging

·       Jobbe for at Windsor blir en foretrukket partner i anbuds- og leveranseprosesser

·       Øke markedsandelen innenfor aktuelle område

·       Salgsområder Oslo, Akershus og Hedmark

·       Reising i regionen er en forutsetning.

Stillingen vil ha budsjettansvar for nysalg, samt reparasjoner og service.

Kvalifikasjoner

·       Relevant salgserfaring, gjerne bygg faglig/teknisk salg

·       Forretnings- og økonomisk forståelse

·       Beherske norsk og engelsk flytende både skriftlig og muntlig

·       Gode IT-kunnskaper

·       Førerkort klasse B

Personlige egenskaper

·       Målrettet, selvstendig og ansvarsbevisst

·       Du motiveres av tøffe mål og resultatkrav

·       Du er en utpreget relasjonsbygger, og trives med å skape nye og varige relasjoner

·       Du er en lagspiller, men fungerer også godt selvstendig

·       Du har gode forhandlings- og kommunikasjonsevner

·       Du liker å tenke strategisk og har en reflektert tilnærming til ditt daglige virke

Windsor Door AS tilbyr en spennende stilling i et tøft marked i portbransjen. Vi har en sterk merkevare, og vi skal befeste vår posisjon ved å forsterke Oslo-kontoret vårt ytterligere. Du vil inngå i vårt salgsteam bestående av distriktsansvarlige rundt hele landet, og du vil få god og tett oppfølging i oppstartsfasen. I denne stillingen får du stor grad av frihet og mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag.

Videre tilbyr vi:

·       Konkurransedyktige betingelser

·       Gode pensjons- og forsikringsordninger

·       Firmabil eller bil-lønn

·       Gode utviklingsmuligheter da Oslo-kontoret skal vokse og på sikt bli det viktigste og største kontoret i Windsor-familien.

Skriftlig søknad med CV sendes til ledigstilling@windsor.no. Nærmere informasjon får du ved å ta kontakt med Salgs- og Markedssjef Stein Arne Frammarsvik på tlf 915 97 590, eller Administrerende direktør Ove Rosvold på tlf: 917 86 410

 

Det er ikke satt en søknadsfrist, da vi vurderer kandidater fortløpende og ønsker ikke å være hastige i ansettelsesprosessen. Nøl likevel ikke med å sende søknad og CV.

Tilbake